Zoeken
Leeg selectieUw selectie
Toon/Verberg optiesLand
Toon/Verberg optiesProvincie
Toon/Verberg optiesPersonen
Toon/Verberg optiesAankomstdatum
Toon/Verberg optiesVerblijfsduur

Geavanceerd zoeken
Toon/Verberg optiesPrijs
  • Filteren op prijs is alleen mogelijk, wanneer een verblijfsduur is ingevuld.
Toon/Verberg optiesSlaapkamers
Toon/Verberg optiesHuisdieren
Toon/Verberg optiesIn de omgeving van
Toon/Verberg optiesFaciliteiten
Toon/Verberg optiesActiviteiten
Toon/Verberg optiesKindvriendelijkheid
Toon/Verberg optiesLigging
Toon/Verberg optiesWellness
Toon/Verberg optiesBadkamers
Toon/Verberg optiesMindervaliden
Toon/Verberg optiesReisafstand (km)
Toon/Verberg optiesSterren
Toon/Verberg optiesType vakantiewoning
Domburg (Zeeland)

Een vakantiewoning in Domburg huurt u al vanaf € 260 per week. Alle 26 vakantiewoningen in Domburg vallen onder Zeeland, deze zijn meestal voorzien van een vaatwasser en/of een tuin. Logischerwijs in Domburg is de vakantiewoning nabij een zwembad, een strand en/of uitgaansgelegenheden.

Ons aanbod: 26 vakantiewoningen in Domburg

Huur een vakantiewoning in Domburg! Domburg is gelegen in de gemeente Veere in Zeeland. U vindt deze plaats in het westen van Walcheren. In de zomermaanden is het in de stad Domburg erg druk met toeristen. Er komen veel Duitse toeristen, maar ook de Belgen en de Nederlanders weten deze gezellige badplaats te vinden.

Er worden in Domburg veel vakantiewoningen te huur aangeboden. De meeste vakantiewoningen die u kunt huren zijn gelegen op een vakantiepark. Dit heeft vaak als voordeel dat u van diverse faciliteiten gebruik kunt maken op het vakantiepark. Domburg biedt u diverse gezellige restaurantjes en enkele winkeltjes. Maar de grootste trekpleister van deze plaats is natuurlijk het strand! Zowel in de zomer- als in de wintermaanden is het heerlijk om even uit te waaien op het strand.

Bezienswaardigheden in Domburg

Domburg is prachtig. U kunt genieten van het strand of op een gezellig terrasje, maar natuurlijk ook van uw gehuurde vakantiewoning. Maar als u in Domburg vakantie aan het vieren bent, dan moet u eigenlijk wel even een bezoekje brengen aan:

  • Subtropisch Zwembad de Parel: Als het een dagje iets minder weer is, of als het zeewater nog te koud is om in te zwemmen dan is Subtropisch Zwembad de Parel een leuk alternatief. De kinderen zullen zich hier volop vermaken, maar ook als volwassene zult u zich hier vermaken. In het gebouw waar het zwembad zich in bevindt kunt u ook terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen of een saunabezoek. En na het zwemmen is er ook de mogelijkheid om een potje te bowlen.
  • Golfbaan van Domburg: Voor de actieve vakantieganger is het mogelijk om een balletje te slaan op de golfbaan van Domburg. De golfbaan ligt achter de duinen en u kunt er dus ook als u geen lid bent van de golfbaan terecht voor golflessen tijdens uw vakantie. Golfen op een unieke locatie achter de duinen!
Sorteer op:
1
2
3
Ligging
TV open haard
weekend vanaf € 1.011
midweek vanaf € 497
1 week vanaf € 813
Villa met terras, tuin en parkeerplaats. Voorzien van wasdroger, ligbad, wasmachine, koel- en vriescombinatie en vaatwasser.
12 personen
5 slaapkamers
8,7 (22 ervaringen)
Ligging
DVD-speler TV
weekend vanaf € 782
midweek vanaf € 401
1 week vanaf € 584
Villa met tuinmeubilair, tuin en terras. Voorzien van koel- en vriescombinatie, stoomdouche, DVD-speler, televisie en magnetron.
10 personen
5 slaapkamers
7,6 (22 ervaringen)
Ligging
TV open haard
weekend vanaf € 482
midweek vanaf € 248
1 week vanaf € 355
Vakantiehuis met terras, tuin en tuinmeubilair. Voorzien van kluis, magnetron, koel- en vriescombinatie, televisie en open haard.
6 personen
3 slaapkamers
8,0 (5 ervaringen)
Ligging
TV open haard
weekend vanaf € 533
midweek vanaf € 268
1 week vanaf € 385
Vakantiehuis met terras, tuin en parkeerplaats. Voorzien van kluis, koel- en vriescombinatie, televisie, open haard en stereo installatie.
6 personen
3 slaapkamers
7,3 (10 ervaringen)
Ligging
TV
weekend vanaf € 482
midweek vanaf € 248
1 week vanaf € 355
Vakantiewoning met tuinmeubilair, parkeerplaats en terras. Voorzien van combimagnetron, ligbad, stereo installatie, vaatwasser en koel- en vriescombinatie.
4 personen
2 slaapkamers
8,0 (4 ervaringen)
Ligging
TV open haard
weekend vanaf € 441
midweek vanaf € 233
1 week vanaf € 329
Vakantiehuis met parkeerplaats, tuinmeubilair en terras. Voorzien van kluis, koel- en vriescombinatie, open haard en televisie.
5 personen
2 slaapkamers
7,1 (17 ervaringen)
Ligging
jacuzzi TV open haard
weekend vanaf € 482
midweek vanaf € 248
1 week vanaf € 355
Vakantiewoning met tuin, tuinmeubilair en parkeerplaats. Voorzien van koel- en vriescombinatie, magnetron, televisie, open haard en stereo installatie.
4 personen
2 slaapkamers
7,1 (8 ervaringen)
Ligging
jacuzzi TV open haard
weekend vanaf € 599
midweek vanaf € 299
1 week vanaf € 426
Vakantiewoning met tuinmeubilair, tuin en parkeerplaats. Voorzien van open haard, televisie, magnetron, jacuzzi en koel- en vriescombinatie.
8 personen
3 slaapkamers
6,9 (14 ervaringen)
Ligging
TV open haard
weekend vanaf € 406
midweek vanaf € 217
1 week vanaf € 304
Vakantiewoning met parkeerplaats, terras en tuin. Voorzien van kluis, televisie, open haard en koel- en vriescombinatie.
4 personen
2 slaapkamers
7,2 (6 ervaringen)
Ligging
TV open haard
weekend vanaf € 599
midweek vanaf € 299
1 week vanaf € 426
Vakantiewoning met parkeerplaats, tuinmeubilair en tuin. Voorzien van stereo installatie, ligbad, kinderbed, televisie en combimagnetron.
6 personen
3 slaapkamers
7,2 (6 ervaringen)
Sorteer op:
1
2
3