{{'vakantiehuis' | i18next:{count:stats.total} }}


Keuze uit een ruim aanbod vakantiewoningen die u kunt huren in Auvergne! Auvergne is een provincie die in het zuidelijke centrum van Frankrijk gelegen is. De hoofdstad van deze provincie is Clermont-Ferrand.

Er worden verschillende soorten vakantiewoningen te huur aangeboden. Er zijn bijvoorbeeld diverse appartementen, boerderijen, gîtes, chalets, studios en u kunt zelfs een landgoed huren in Auvergne. Huur een vakantiewoning in onder andere Chaudes-Aigues, Beaulieu, Miremont of Tence.

Bekende gebieden in Auvergne

Het Centraal Massief, een laag- en middelgebergte, beslaat een groot gedeelte van de Auvergne. De hoogste toppen zijn door erosieprocessen weggesleten. U vindt in dit gebied ook diverse vulkanen die zorgen voor enkele warmtebronnen in het gebied.

{{popular-geolocations}}

Bezienswaardigheden in Auvergne

In Auvergne is er van alles te zien en te beleven. Huur een vakantiewoning in Auvergne en bezoek bijvoorbeeld:

  • La Bourboule: La Bourboule is één van de drie kuuroorden (Le Mont Dore en Saint Nectaire) in de Auvergne. Huur een vakantiewoning in de Auvergne en kom helemaal tot rust tijdens een behandeling in La Bourboule. U kunt hier een hele dag heerlijk ontspannen of alleen genieten van een behandeling.
  • Kazenroute, kastelenroute, wijnroute: In de Auvergne hoeft u zich niet te vervelen. Er is genoeg te zien op cultureel gebied en er zijn verschillende routes die u zeker niet mag missen. Ontdek de Auvergne tijdens een kazenroute. U bezoekt verschillende kaasboerderijen, maakt kennis met de boeren en u mag uiteraard een Frans stukje kaas proeven. Bij een stukje kaas hoort eigenlijk een wijntje. Doe daarom de wijnroute en proef de heerlijke wijnen die Frankrijk te bieden heeft. Bent u meer geïnteresseerd in de cultuur en gebouwen dan kunt u diverse kerken en gebouwen bezichtigen.
{{result.value.reviews.average | number: 1}}
  • {{result.value.persons}}
  • {{result.value.bedrooms}}

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.