{{'vakantiehuis' | i18next:{count:stats.total} }}


Een gevarieerd aanbod vakantiewoningen/appartementen in Istanboel (Turkije). Huur een vakantiewoning in het magische Istanboel. Istanboel is gelegen in het Europese en Aziatische deel van Turkije. Met zo’n 14 miljoen inwoners is Istanboel de grootste stad van Turkije.

De vakantiehuizen in Istanboel beschikken meestal over een internetaansluiting, vaatwasser en wasmachine. De woningen liggen vaak dicht bij het openbaar vervoer en een supermarkt.

Bezienswaardigheden Istanboel

In Istanboel is er genoeg te bezichtigen en te beleven. Eigenlijk teveel om het allemaal op te noemen. Wilt u alle bezienswaardigheden in Istanboel zien? Dan kunt u het beste een vakantiehuis Istanboel voor een aantal dagen huren. Dan heeft u genoeg tijd om alles te ontdekken. Hieronder een aantal interessante bezienswaardigheden:

  • De Aya Sofia. De Aya Sofia is een voormalige christelijk-orthodoxe kerk welke later tot een moskee is gevormd. Het is één van de drukst bezochte bezienswaardigheden van Istanboel. Een indrukwekkende moskee, die zeker een bezoekje waard is.
  • De Blauwe Moskee. De Blauwe Moskee domineert de skyline van Istanboel. De moskee heeft maar liefst zes minaretten. Bezichtig deze moskee en oordeel of deze mooier is dan de Aya Sofia.
  • Topkapi Paleis. Dit paleis was jarenlang het onderkomen van Osmaanse sultans. Tegenwoordig is het een museum en geeft het een goed beeld van hoe het leven van de sultans eruitzag.
{{result.value.reviews.average | number: 1}}
  • {{result.value.persons}}
  • {{result.value.bedrooms}}

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.