0 vakantiehuizen gevonden

Uw selectie

-
-
-
-
-
-

Sorteer op

Ons aanbod: 0 vakantiehuizen in Sofia

Huur eens een vakantiehuis in Sofia! Sofia is de hoofdstad van Bulgarije en is de grootste stad van het land. Sofia ligt in het westen van Bulgarije aan de rivier de Iskar, aan de voet van het Vitosjagebergte, in het Sofiadal dat aan alle zijden is omringd door gebergten. Er zijn drie bergpassen die naar de stad gaan en deze fungeren al sinds de oudheid als een belangrijke verbindingsplaats tussen de Adriatische Zee en Centraal-Europa met de Zwarte Zee en de Egeïsche Zee.

Door Sofia stromen meerdere rivieren, zoals de Vladajska en de Perlovska. De Iskar komt dichtbij Oost-Sofia. De stad heeft verschillende mineraal- en thermische bronnen. Sofia is150 km ten noordwesten van Plovdiv gelegen, de tweede belangrijke stad van het land. 390 km ten westen van Boergas en 472 km ten westen van Varna, de twee belangrijkste havensteden.

{{popular-geolocations}}

Bezienswaardigheden Sofia

Wanneer u een vakantiehuis in Sofia (meestal betreft dit een appartement) huurt, bekijk dan ook eens de schitterende bezienswaardigheden die Sofia kent. Hier een paar bezienswaardigheden voor u op een rijtje gezet:

  • Alexander Nevski-kathedraal. De Alexander Nevski-kathedraal is het bekendste gebouw van Sofia. De kathedraal is gebouwd als aanhankelijkheidsbetuiging aan de Russische bevrijders van 1878, een gebeurtenis die lang doorgewerkt heeft.
  • Kerk van Sint Joris. De kerk van Sint Joris stamt uit de 14e eeuw en wordt gezien als het oudste gebouw van Sofia.
  • Kerk van Boyana. Deze kerk is versierd met 13e-eeuwse fresco's en is geplaatst op de UNESCO werelderfgoedlijst.

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.