Bij het zoeken naar een B&B voor bijvoorbeeld een romantisch weekendje weg, denkt u misschien niet direct van Vakantiewoningen. Toch bieden wij honderden vakantiehuizen te huur aan, waarbij u een ontbijt kunt bijboeken. Het gaat dan niet om 1 overnachting maar minimaal 2 nachten en vaak nog wat langer; bijvoorbeeld een weekje weg. Van een tiny house met ontbijt tot een natuurhuisje waarbij ontbijt bij te boeken is tot zelfs groepsaccommodaties waarbij u elke ochtend lekker kunt aanschuiven. Voor iedereen bieden we dus wel een geschikte B&B te huur aan. Ook als u last minute nog opzoek bent naar een bed and breakfast.

Voor één nachtje weg kunt u beter kijken op een echte B&B website, maar voor een weekendje weg of langer dan bent u bij Vakantiewoning.org aan het juiste adres. Op de meeste sites is het aanbod beperkt tot Nederland, maar bij ons kunt u ook bijzondere B&B’s vinden in o.a. België (Ardennen), Frankrijk en Duitsland. Binnen Nederland zien we dat de bed and breakfasts in Zeeland (Nieuwvliet) en op Texel & Terschelling erg populair zijn. Maar ook de vakantiehuizen en bungalows in Denemarken en Italië inclusief ontbijt zijn in trek voor bijzondere overnachtingen. Er is ook vraag naar B&B's in Madeira en Zweden. Heeft u zelf zo’n B&B en wilt u deze verhuren, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Of u nu een vakantiepark in België heeft, een agriturismo in Italië of een vakantiehuis in Oostenrijk. Als u een ontbijt aanbiedt bij de verhuur van uw woning, dan is het mogelijk om deze via ons aan te bieden.

B&B Nederland

B&B Nederland

Iets te vieren of een weekendje weg? Verblijf in een B&B in Nederland en profiteer van de goede kwaliteit/prijs verhouding en bijzondere locaties.

B&B Nederland