Wij schrijven in dit vakantiehuis blog over de leukste vakantieplekjes wereldwijd. Over leuke activiteiten tijdens uw verblijf in een mooi vakantiehuis. Wandelgebieden, fietsroutes, mooie visplekken of bijvoorbeeld gezellige steden, die u kunt bezoeken tijdens uw vakantie.Maar ook bijzondere overnachtingen die we op onze site aanbieden. Unieke vakantiehuisjes of juiste super de luxe villa's. Het komt allemaal aan bod in ons blog.

Overwinteren in Spanje
Overwinteren in Spanje

Denk je aan overwinteren in Spanje? In de koude Nederlandse winter opzoek naar zo, zee en strand? Of je nu met pensioen bent of nog werkt, maar even de koude maanden in Nederland wilt ontlopen, dit blogt helpt je verder. Waar kan je overwinteren in Spanje en wat kost het? Uiteraard laten we een aantal mooie accommodaties zien, die geschikt zijn om in te overwinteren.

vriendenweekend
vriendenweekend

Wilt u gezellig met vrienden een weekend weg? Ga dan opzoek naar de perfecte vriendenweekend accommodatie! En wij helpen jullie hierbij alvast een handje met ons blog. We geven voorbeelden van gezellige vriendenweekend locaties in Nederland, maar ook in de rest van Europa. Denk aan een kookworkshop in Italië of een actieve vakantie in de Ardennen. En als je terugkomt in je vakantiehuis geniet dan van een jacuzzi, speel een potje poolbiljart of relax aan je eigen bar!

Familiehuis Huren
Familiehuis Huren

Als u met een groot gezin of met de hele familie op vakantie wilt, huur dan eens een familiehuis. Ze zijn er in alle soorten en maten. Van gezellige cottages tot ruime villa's. Familiehuizen die geschikt zijn voor 14 personen, 18 personen, of zelfs 25 personen. In ons blog geven we leuke voorbeelden van familiehuizen, die u eventueel direct online kunt boeken via Vakantiewoning.org.

Vakantieboerderij
Vakantieboerderij

Bent u opzoek naar vakantieboerderijen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Tsjechië of Zwitserland? Lees dan ons uitgebreide blog. Vakantiewoning.org biedt meer dan 450 boerderijen te huur aan. Wel zo handig, dat we er een aantal voor u uitlichten. Zo geven we een aantal voorbeelden van goed beoordeelde boerderijen in de Nederlandse provincies, Limburg, Friesland, Noord-Brabant en Noord-Holland. Maar ook een handige link naar een kindvriendelijke vakantieboerderij met leuke spelletjes zoals tafeltennis en darts. Lees snel verder...

Grote Vakantiehuizen Nederland
Grote Vakantiehuizen Nederland

Wat is er leuker en gezelliger dan met een grote groep op vakantie gaan. En juist met een grote groep is het handig als de bestemming niet al te ver weg is. Oplossing? Huur een groot vakantiehuis in Nederland! De vraag naar 12, 14, 18, 20, 24 en zelfs 30-persoons vakantiehuizen en groepsaccommodaties wordt steeds groter. Met zo'n ruime keuze is het steeds moeilijker om te kiezen. Daarom hebben wij voor u een blog geschreven over grote vakantiehuizen in Nederland. Wel zo makkelijk toch,...

Tiny House Huren: Een Nieuwe Manier van Vakantie Vieren
Tiny House Huren: Een Nieuwe Manier van Vakantie Vieren

Tiny houses worden steeds populairder! Kleine huisjes, vaak niet groter dan 50 m2 met een duurzaam karakter. In ons blog gaan we in op tiny houses in Nederland; onder andere op de Veluwe en aan de kust. Maar ook geven we leuke voorbeelden van tiny houses in andere landen, zoals in België. Want ook in de Belgische Ardennen staan schattige tiny houses. Liever wat verder weg? Klik dan door naar de tiny houses in bijvoorbeeld Frankrijk, Oostenrijk, Polen en Tsjechië!

De 10 leukste bezienswaardigheden in Malaga
De 10 leukste bezienswaardigheden in Malaga

U gaat op vakantie naar Malaga, maar weet nog niet precies wat u wilt bezoeken? Dan is dit blog iets voor u! We hebben voor u een top 10 samengesteld van de mooiste en leukste activiteiten en bezienswaardigheden in Malaga. Denk hierbij aan het bezoeken van het Picasso museum of het Gibralfaro kasteel. Of wat dacht u van lekker ontspannen aan zee of een culinaire ontdekkingsreis naar Mercado Central de Atarazanas? Lees snel verder voor de andere leuke en mooie bezienswaardigheden,...

Wat te doen in Arnhem
Wat te doen in Arnhem

Bent u van plan om een vakantiehuis te huren in de buurt van Arnhem. Denk dan eens aan Resort Hooge Veluwe bijvoorbeeld. Het resort wordt via onze website aangeboden. Vanuit het vakantiepark kunt u leuke uitstapjes maken naar Arnhem. Wij hebben alvast voor u op een rijtje gezet wat u kunt gaan doen en bekijken in Arnhem en omgeving!

Wat te doen in Den Haag
Wat te doen in Den Haag

Wat is er te doen in Den Haag? Praktische informatie en de populairste activiteiten zoals een bezoek aan het Mauritshuis, het Louwman museum en Madurodam. Lees verder over het eten en het nachtleven in Den Haag. Natuurlijk vergeten we de hidden spots niet.

Agriturismo Italië
Agriturismo Italië

Best u van plan om op vakantie te gaan naar Italië? Denk dan eens aan een overnachting op een typisch Italiaanse boerderij, ook wel agriturismo genoemd. In het blog gaan we dieper in op wat een agriturismo nu eigenlijk is en we geven uiteraard leuke voorbeelden die direct online te boeken zijn.

Huisje Frankrijk met zwembad
Huisje Frankrijk met zwembad

Bent u van plan om naar Frankrijk op vakantie te gaan? Wat is er dan fijner om een vakantiehuis of villa te huren met een zwembad of zelfs een privé zwembad. In ons blog gaan we hier dieper op in en tonen we een aantal mooie voorbeelden van huisjes met zwembad, die direct te boeken zijn. Laat je inspireren!

Boomhut Overnachting
Boomhut Overnachting

Heeft u altijd al eens een boomhut willen overnachten? Of wilt u een vakantiehuis huren met een boomhut in de tuin? Lees dan zeker even ons blog over deze bijzondere vakantiehuizen in onder andere Nederland, België, Frankrijk en Polen. Uiteraard met leuke voorbeelden zoals u van ons gewend bent.

De 10 leukste bezienswaardigheden in Barcelona
De 10 leukste bezienswaardigheden in Barcelona

Heeft u een stedentrip Barcelona geboekt of een vakantiehuis gehuurd in de buurt van Barcelona? Lees dan ons blog met de 10 leukste bezienswaardigheden in Barcelona. Bezoek Camp Nou, Park Güell en de Sagrada Familia! En waar zijn de hidden spots en de leukste plekjes,....

Romantisch Overnachten
Romantisch Overnachten

Wilt u samen met u geliefde romantisch overnachten? Lees dan ons romantische blog met uiteraard leuke voorbeelden en tips. Wat denkt u van romantisch overnachten in een kasteel of wilt u liever lange strandwandelingen maken bij zonsondergang? En wat denkt u van een verscholen 2-persoons huisje in het bos...

Vakantiehuis met Padelbaan
Vakantiehuis met Padelbaan

Iedereen is aan het padellen geslagen. Zelfs tijdens de vakantie kunt u misschien niet zonder een potje padel. Daarom hebben we een blog gemaakt over vakantiehuizen met padelbaan of vakantiewoningen in de buurt van een padelbaan. Op die manier hoeft u uw favoriete spot zelfs tijdens uw vakantie niet te missen!

Vakantiehuis met Laadpaal
Vakantiehuis met Laadpaal

Heeft u een elektrische auto of fiets? Dan wilt u vast niet heel de tijd gaan zoeken naar laadpalen tijdens uw vakantie! Daarom hebben we voor u een blog geschreven over vakantiehuizen met een eigen laadpaal of in de buurt van een laadpaal, zoals bijvoorbeeld op een camping of een vakantiepark. Uiteraard geven we een paar leuke voorbeelden.

Strandhuisje huren Nederland, Kroatië & Spanje
Strandhuisje huren Nederland, Kroatië & Spanje

Slapen op het strand! Als u opzoek bent naar een bijzondere overnachtingsplek, dan is slapen aan het strand er toch wel één van. Een huisje direct aan zee, of misschien verscholen in de duinen... Wakker worden met zonsopkomst, de zeemeeuwen en de ruis van de zee. Dat klinkt toch als een droom. De kinderen die direct na het wakker worden in het zand gaan spelen. Dat kan aan de Nederlandse kust, maar er zijn ook mogelijkheden in het buitenland. In Spanje en Kroatië zijn mooie strandvilla's en strandappartementen te huur. Misschien dan niet altijd direct op het strand, maar dan toch zeker met uitzicht en op wandelafstand van het water. Lees er alles over in ons blog.

15 x Bijzonder overnachten
15 x Bijzonder overnachten

We hebben 15 mega bijzondere accommodaties voor u op een rijtje gezet. Van slapen in een molen tot overnachten op een boot, watertoren of in een yurt. En het mooie is; de bijzondere accommodaties zijn direct online te boeken. Zo'n overnachting gaat u niet snel meer vergeten! Wist u dat we zelfs watercampers verhuren? Dat is een combinatie van een catamaran en een caravan...

Tips voor Hvar
Tips voor Hvar

Brengt u een bezoekje aan Hvar? Eén van de mooiste eilanden van Kroatië! Lees dan verder en ontdek wat de top bezienswaardigheden op Hvar zijn en hoe u naar Hvar kunt reizen met vliegtuig, auto en veerboot.

Tips voor de leukste bezienswaardigheden in Split, Kroatië
Tips voor de leukste bezienswaardigheden in Split, Kroatië

Als u van plan bent om op vakantie te gaan naar Split in Kroatië, lees dan zeker verder. We delen met u de leukste bezienswaardigheden in split zoals het Paleis van Diocletianus. We geven aan wat u zeker moet gaan zien. Denk aan een bezoek van het middeleeuwse bolwerk Klis-Fortresss. Uitstapjes die u kunt maken vanuit Split en uiteraard vergeten we de veelgestelde vragen niet.

Mooiste Bezienswaardigheden in Lissabon
Mooiste Bezienswaardigheden in Lissabon

Als u van plan bent om een vakantiehuis, studio of appartement te huren in de prachtige stad Lissabon, dan bent u goed voorbereid na het lezen van ons blog over de mooiste bezienswaardigheden in de hoofdstad van Portugal. U krijgt praktische informatie en we geven uiteraard antwoord op de meest gestelde vragen over Lissabon.

Mooiste bezienswaardigheden op Formentera
Mooiste bezienswaardigheden op Formentera

Huur een vakantiehuis op Formentera of maak een uitstapje vanuit Ibiza. Bezoek de mooiste bezienswaardigheden en de leukste plekjes op Formentera! Maar voordat u op vakantie gaat kunt u zich goed voorbereiden met dit blog.

De top 12 bezienswaardigheden in Praag
De top 12 bezienswaardigheden in Praag

12x de Mooiste en leukste bezienswaardigheden in Praag. Wat moet je zeker gaan zien en gaan doen tijdens je verblijf? Lees het hier en ontdek ook nog eens de verborg pareltjes van deze prachtige stad.

Bezienswaardigheden Dubrovnik, mooiste stad van Kroatië
Bezienswaardigheden Dubrovnik, mooiste stad van Kroatië

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar het prachtige Dubrovnik in Kroatië? Lees dan snel verder en ontdek de mooiste bezienswaardigheden, hidden spots en tips om geld te besparen tijdens uw bezoek!

10 x Bezienswaardigheden op Ibiza
10 x Bezienswaardigheden op Ibiza

Wat zijn de leukste bezienswaardigheden op Ibiza? Natuurlijk moet u een keer het oude stadscentrum van Ibiza-stad bezoeken. Maar wat kunt u nog meer gaan bekijken tijdens uw vakantie op Ibiza en welke hidden spots zijn er. Natuurlijk sluiten we het blog weer af met de veelgestelde vragen over Ibiza.

Wat is er te zien en te doen in Normandië
Wat is er te zien en te doen in Normandië

Altijd al eens een vakantiehuis in Normandië willen huren? In dit blog leest u welke historische bezienswaardigheden u zeker moet bezoeken tijdens uw vakantie in Normandië en welke activiteiten de moeite waard zijn.

Mooiste bezienswaardigheden Cochem
Mooiste bezienswaardigheden Cochem

Bent u van plan om een vakantiehuis in de buurt van Cochem te huren? Lees dan ons blog waarin we u voorzien van praktische informatie en u vertellen over de mooiste bezienswaardigheden en leukste dingen om te doen tijdens uw verblijf in Cochem (Duitsland).

10 Tips voor een Weekendje Ardennen
10 Tips voor een Weekendje Ardennen

Ga goed voorbereid op vakantie. Lees de 10 waardevolle tips en antwoorden op veelgestelde vragen. Ga daarna lekker genieten van uw weekendje weg in de Ardennen!

De vijf mooiste natuurgebieden in Europa
De vijf mooiste natuurgebieden in Europa

Lees snel verder en ontdek wat volgens ons de 5 mooiste natuurgebieden van Europa zijn! Wilt u een vakantiehuis huren in de buurt van zo'n natuurwonder? Bekijk dan ons aanbod vakantiehuizen of neem contact met ons op.