Vakantiewoning.org biedt vakantiewoningen te huur aan van organisaties die aangesloten zijn bij het Calamiteitenfonds. Dit fonds geeft u een extra zekerheid bij eventuele calamiteiten tijdens uw vakantie.

Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat de vakantie moet worden aangepast vanwege bijvoorbeeld een natuurramp of ernstige onlusten. Stel dat u dan bijvoorbeeld naar een andere vakantiewoning moet worden gebracht of dat uw vakantie zelfs moet worden afgebroken, dan geeft het fonds een vergoeding voor de niet genoten vakantiedagen.

Let op: Alleen wanneer u een vakantiehuis huurt bij een organisatie die is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, kunt u aanspraak maken op het fonds.

Uiteraard biedt Vakantiewoning.org met een dusdanig groot aanbod ook vakantiewoningen te huur aan van organisaties die zijn aangesloten bij het Calamiteitenfonds. U vindt dit onder de rubriek 'veilig op reis' wanneer u heeft doorgeklikt naar een vakantiewoning. Voorbeelden van organisaties die aangesloten zijn bij dit fonds en vakantiewoningen te huur aanbieden via Vakantiewoning.org: Belvilla en Interhome.

X