Wanneer u op zoek bent naar een groepsaccommodatie, dan gaat u op vakantie met een grote groep of misschien wel groepen. Omdat u met een grote groep bent is het over het algemeen niet handig om ver te reizen. Kies dan voor een groepsaccommodatie in Nederland, België of Duitsland. Wat voor soort groepsaccommodaties verhuren wij in deze populaire vakantielanden? Vakantiewoning.org verhuurt o.a.: vakantieboerderijen, familie vakantiehuizen, kasteelboerderijen, boten en luxe villa’s. Bijzondere huizen voor een gezellig oud en nieuw, familieweekend of een weekendje weg met vrienden.

Grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties heb je in alle soorten en maten. Als u bij ons verder klikt naar de groepsaccommodaties dan kunt u daarna uw voorkeuren gaan selecteren in onze filters. U kunt aangeven met hoeveel personen u op vakantie gaat. Zijn dat er bijvoorbeeld, 14, 15 16, 20 of heeft u zelfs een groepsaccommodatie voor 30 personen nodig? Vervolgens kiest u een land: België (tip: er zijn héél veel mooie groepshuizen in de Ardennen!), Duitsland of zoekt u een groepsaccommodatie in Nederland? Verder kunt u zelf de luxe van het grote vakantiehuis bepalen. Dat kan met sterren, maar u kunt bijvoorbeeld ook aangeven of u een privé zwembad wilt of een jacuzzi. Ook is het belangrijk dat u het gewenste aantal slaapkamers aangeeft. En als u met verschillende gezinnen op vakantie gaat, heeft u misschien een maximaal budget vastgesteld. Ook die kunt u bij ons ingeven. Wilt u een goedkoop vakantiehuis? Ook die verhuren wij!  

Meer inspiratie:

Groepsaccommodatie 20 personen

Groepsaccommodatie 20 personen

Goedkope groepsaccommodaties voor 20 personen tot luxe groepshuizen aan zee. 20-25 persoons vakantiehuizen in Nederland (Brabant, Gelderland, e.d.) en de Belgische Ardennen.

Groepsaccommodatie 20 personen

Groepsaccommodatie 30 personen

Groepsaccommodatie 30 personen

30 tot 35 persoons goedkope groepsaccommodaties. Groepshuizen voor 30 personen met veel slaapkamers in o.a. de Ardennen en op de Veluwe. Bekijk het aanbod grote vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie 30 personen

Groepsaccommodatie Ardennen

Groepsaccommodatie Ardennen

De Ardennen is omgeven door de uitgestrekte bossen en bergen; een ideale bestemming voor een groepsvakantie. Kies uit de vele groepsaccommodaties die wij voor u beschikbaar hebben.

Groepsaccommodatie Ardennen

Groepsaccommodatie Brabant

Groepsaccommodatie Brabant

Of het nu in het kader is van een bedrijfsuitje of familievakantie is, wij hebben voor u de ideale groepsaccommodatie voor 15, 16, 18, 20, 30 of 40 personen in Brabant.

Groepsaccommodatie Brabant