Heeft u een… appartement, studio, bungalow, villa, boerderij, woonboot, caravan, vakantiewoning of andere accommodatie in uw beheer waar u niet altijd aanwezig bent?

Start met geld verdienen en verhuur uw vakantiehuis

 • U bepaalt!

  Houd zelf de controle over wanneer en aan wie u uw vakantiewoning wilt verhuren. Stel zelf uw prijs per boeking vast. Op deze manier heeft u grip op uw vakantiewoning en kunt u er zelf ook nog een plezierige tijd besteden wanneer u maar wilt.

 • Geen inschrijfkosten

  Kosten om te inschrijven kennen we niet bij Bonferia. Kies voor een abonnement dat bij u past. Gaat u voor een betaling van een percentage over de huursom, of kiest u liever voor een vaste, jaarlijkse bijdrage ongeacht het aantal reserveringen? De keuze is aan u.

 • Promotie

  Betaalde advertenties voor de verhuur? Veel tijd kwijt aan het promoten op allerlei websites? Vanaf vandaag hoeft u hoeft zich geen zorgen te maken over de promotie, want wij dit op ons. Via onze sites ontfermen wij ons over de vindbaarheid en promotie van uw vakantiewoning.

 • Wereldwijde verhuur

  Uw vakantiehuis verhuren aan binnen- en buitenlandse gasten is vanzelfsprekend via Vakantiewoning.org, want via ons internationale merk Bonferia plaatst u uw vakantiewoning in verschillende talen op onze sites. Get ready for take-off!

Hoe werkt de verhuur van uw vakantiewoning

Uw vakantiewoning verhuren in 3 eenvoudige stappen!

 • Registreren
  Verhuren gaat heel simpel, meldt u hieronder aan voor een van de twee abonnementen en u ontvangt via e-mail uw inloggegevens.
 • Commissie of vast
  Na het inloggen op de beveiligde verhuuromgeving kunt u uw definitieve keuze voor het abonnement maken.
 • Klaar!
  Upload goede informatie en foto’s van uw vakantiewoning en start vandaag nog met het verhuren.
… en laat die reserveringen maar komen!

Abonnementen van Vakantiewoning.org

Kies uit de volgende twee mogelijkheden. Betaal 12% commissie over de huursom van de reservering of betaal een vast bedrag van € 129 per jaar exclusief btw, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Aan u de keus!

Commissie

€ 0

12% commissie per geaccepteerde boeking

Vast bedrag

€ 129 per jaar excl. BTW

Geen commissie

Meer details over verhuren via onze websites

Niets is zo belangrijk als een deugdelijke weergave van uw vakantiewoning. Zeker als het om online verhuur gaat. Mooie en sfeervolle foto’s zijn dus essentieel voor een goede verhuur. Selecteer direct ook de voorzieningen en kenmerken van de vakantiewoning die voorhanden zijn.

Als verhuurder heeft u een eigen advertentieruimte op Vakantiewoning.org. Daarmee heeft u automatisch toegang tot uw profiel en abonnement, afrekeningen, de accommodatiefoto’s, de beschikbaarheidskalender en boekingen. U kunt te allen tijde gegevens aanpassen of verwijderen.

Wij zorgen er voor dat uw vakantiewoning zichtbaar is op Vakantiewoning.org en Bonferia websites, en maken duidelijk wanneer uw vakantiewoning beschikbaar is voor verhuur. Indien iemand een reservering maakt, krijgt u een automatisch een e-mail waarna u contact kunt opnemen met de huurder, en bevestigen als uw woning vrij is. U kunt dan ook de verhuurkosten regelen met de huurder.

Indien een boeking onverhoopt niet doorgaat, annuleer dan de reservering en geef dit aan in de kalender. Bij Vakantiewoning.org betaalt u geen annuleringskosten. Het is van groot belang dat de beschikbaarheidskalender goed bijgehouden wordt.

Als verhuurder heeft u volledig het heft in eigen handen als het aankomt op reserveringen en boekingen. Dat betekent dus ook dat u zorgdraagt voor een schone en complete inrichting en inventaris van de vakantiewoning, de betalingen, het huurcontract, de overhandiging en inname van de sleutel en de aankomsttijden en het uitchecken.

Onze tip: gebruik een papieren huuroverkomst naar voorbeeld van de verhuurovereenkomst van de ANWB. Informatie over wat er in de buurt te doen is of hoe bepaalde apparaten (en WIFI!) werken, of een klein cadeautje zoals chocolade of een flesje rosé dat zichtbaar is bij binnenkomst, is natuurlijk altijd een leuk verwelkoming en een uitstekend begin van een vakantie voor de gasten!

Tijdens de aanmelding zult u om minimaal een identificatie (paspoort of ID-kaart) worden gevraagd, tezamen met een bewijs (kopie rekeningafschrift en/of bankkaart) dat uw rekening inderdaad op uw naam staat. Deze gegevens worden bewaard conform onze privacyverklaring en alleen gebruikt om fraude te voorkomen. Meer informatie om oplichting te voorkomen.
X