De meeste bezoekers van onze website zijn opzoek naar een vakantiehuis in Nederland. Vaak wordt er dan gezocht op een vakantiehuis met zwembad. Dat kan zijn een zwembad op een vakantiepark; we bieden namelijk ook veel vakantiehuisjes te huur aan van Roompot Vakanties en Center Parcs, maar soms gaat het om een vakantiehuisje met privé zwembad. In Nederland verhuren we helaas niet zoveel vakantiehuizen met privé zwembad; wel meer dan 1.200 huisjes waarbij het zwembad gedeeld is met andere gasten omdat de huizen bijvoorbeeld op een bungalowpark staan.

Maar ook als u buiten Nederland naar een huisje zoekt, dan kunt u dus bij ons slagen. Er wordt dan vooral veel gezocht op een vakantiehuis in Duitsland, Spanje, Italië en België. Ook de vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk zijn mateloos populair. Niet zo gek, want een vakantie aan de Middellandse Zee is natuurlijk genieten. We bieden huisjes te huur aan van particulieren maar werken ook samen met gerenommeerde organisaties zoals TUI villa’s, Belvilla, NOVASOL, Interhome en Bungalow.net. Dus als u opzoek bent naar een mooi vakantiehuis, dan hoeft u niet verder te zoeken; wij vergelijken alle vakantiehuizen voor uw gemak. Van een goedkoop huisje tot een super de luxe vakantievilla met privé zwembad.

Vakantiehuis 12 personen

Vakantiehuis 12 personen

Meer dan 5.000 vakantiehuizen, die geschikt zijn voor 12 tot 17 personen. Zoekt u een 12-persoons vakantiehuis in bijvoorbeeld Gelderland, Drenthe, Limburg of aan zee op Texel? Het aanbod:

Vakantiehuis 12 personen

Vakantiehuis 16 personen

Vakantiehuis 16 personen

16 tot 21 persoons goedkope vakantiehuizen. Zoekt u een vakantiehuis voor 16 personen in Drenthe, Zeeland, Noord-Holland, Limburg of toch België (Ardennen)? Ons aanbod grote vakantiehuizen:

Vakantiehuis 16 personen