Verras uw vader tijdens Vaderdag en huur een vakantiehuis. Trek er met het hele gezin op uit. Bekijk de mogelijkheden!

{{'vakantiehuis' | i18next:{count:stats.total} }}


Op Vaderdag worden de papa's in het zonnetje gezet. In Nederland wordt Vaderdag op de derde zondag in juni en in België op de tweede zondag in juni gevierd. In Spanje en Portugal viert men op 19 maart Vaderdag, en in Duitsland viert men Vaderdag op Hemelvaart. Wat is er nou leuker om met Vaderdag een vakantiehuis te huren en gezellig met het hele gezin een mini vakantie te vieren?!

Vakantiehuis met Vaderdag

Er worden vele vakantiehuizen aangeboden die geschikt zijn voor een verblijf tijdens Vaderdag. Zoek een vakantiehuis in het bos zodat u heerlijk met het gezin kunt gaan wandelen of huur een vakantiewoning in de buurt van bepaalde attracties, museums of gewoon in een gezellige stad. Op Vaderdag kunt u bijvoorbeeld uitgebreid gezamenlijk ontbijten en papa mooie tekeningen, knutselwerkjes en/of cadeaus geven. Op die manier wordt Vaderdag extra bijzonder.

{{result.value.reviews.average | number: 1}}
  • {{result.value.persons}}
  • {{result.value.bedrooms}}

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.