Geen zin in rooklucht in uw vakantiehuis? Huur dan één van de vakantiehuizen in een niet rokers uitvoering!

{{'vakantiehuis' | i18next:{count:stats.total} }}


Als u zelf niet rookt is het prettig om een vakantiehuis te huren waarin ook niet gerookt mag worden. U kunt een rookvrije vakantiewoning gemakkelijk selecteren.

Extra kosten voor een niet rokers vakantiehuis

Over het algemeen hoeft u niet extra te betalen voor een vakantiewoning in een rookvrije uitvoering. Er mag in de vakantiewoning wel of niet gerookt worden en als u de vakantiewoning boekt staat dit vaak aangegeven. U kunt dan dus zelf bepalen of u die vakantiewoning wilt boeken.

Als niet roker een vakantiehuis boeken waarin gerookt mag worden

Als niet roker kunt u natuurlijk een vakantiewoning boeken waarin gerookt mag worden. U moet er dan rekening mee houden dat de lucht van het roken altijd enigszins blijft hangen in de vakantiewoning. Als u zelf geen roker bent en er geen reisgenoten zijn die roken dan kan deze lucht als vervelend ervaren worden.

Als roker een vakantiehuis boeken waarin niet gerookt mag worden

Het is mogelijk om als roker een vakantiehuis te huren voor niet rokers. In dat geval zult u dus altijd buiten moeten gaan roken. Het is namelijk absoluut niet toegestaan om in een rookvrije vakantiewoning te roken. Zelfs niet als u slechts één sigaretje op een dag binnen zou willen roken.

Wilt u een vakantiehuis in een frisse omgeving? Huur dan bijv. een vakantiewoning aan het water of een vakantiehuis in het bos. Op zoek naar een vakantiewoning waarin niet gerookt mag worden en die tevens kindvriendelijk is? Boek dan een kindvriendelijk vakantiehuis.

{{result.value.reviews.average | number: 1}}
  • {{result.value.persons}}
  • {{result.value.bedrooms}}

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.