Verras uw moeder en huur een vakantiewoning voor Moederdag. Kijk snel welke luxe vakantiewoningen u kunt huren. Bijvoorbeeld vakantiehuizen met sauna of jacuzzi!

{{'vakantiehuis' | i18next:{count:stats.total} }}


Moederdag valt ieder jaar op een andere datum, maar het valt in Nederland en België altijd op de tweede zondag in mei. U kunt uw moeder natuurlijk verrassen met een weekendje in een vakantiewoning. Of u kunt als moeder zelf u en uw hele gezin trakteren op een weekendje weg in een vakantiehuis.

Vakantiehuis met Moederdag

Als u een vakantiehuis huurt op een vakantiepark dan worden er vaak speciale Moederdag arrangementen aangeboden. Als u een particuliere vakantiewoning huurt dan kunt u natuurlijk ook zelf iets verzinnen om uw moeder in het zonnetje te zetten. Naast het verblijf in een vakantiewoning is het natuurlijk altijd leuk om een ontbijt op bed te krijgen met vers geperste jus d'orange, croissants, koffie of thee en een eitje. Het is voor de moeder vaak al een cadeautje om met het hele gezin even weg te zijn! Huur dus een mooi vakantiehuis, in bijvoorbeeld Nederland, België of Duitsland, voor het Moederdag weekend.

{{result.value.reviews.average | number: 1}}
  • {{result.value.persons}}
  • {{result.value.bedrooms}}

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.