Samen genieten in een luxe vakantiehuis tijdens jullie huwelijksreis! Bekijk het grote aanbod vakantiehuizen.

{{'vakantiehuis' | i18next:{count:stats.total} }}


Een huwelijksreis moet een reis zijn om nooit meer te vergeten. Het belangrijkste is natuurlijk dat jullie samen even weg zijn en heerlijk kunnen genieten. Maar een mooie luxe accommodatie werkt dan natuurlijk wel mee aan de totale beleving van de huwelijksreis. Wij selecteerden voor u de mooiste vakantiewoningen op unieke plekjes.

Eisen vakantiehuis voor uw huwelijksreis

De eisen waaraan een vakantiewoning moet voldoen voor een huwelijksreis zijn natuurlijk voor iedereen verschillend. Naast de eisen die u heeft speelt uiteraard ook uw budget mee. Wij hebben super-luxe woningen voor u geselecteerd met bijvoorbeeld een zwembad, sauna, jacuzzi en/of open haard. De woningen hebben meestal een waardering van 3 of meer sterren.

Ver weg op huwelijksreis of juist dichtbij

Een huwelijksreis hoeft per definitie een verre reis te zijn. U kunt ook wat dichter bij huis blijven. Er even samen tussenuit zijn is waar het eigenlijk om draait als u op huwelijksreis gaat. U kunt bijvoorbeeld een vakantiewoning boeken in Frankrijk en er met de auto naartoe rijden. Als u liever met het vliegtuig reist dan kunt u eens kijken in het aanbod van vakantiewoningen in Spanje en Turkije.

Populaire bestemmingen voor huwelijksreis

Griekenland en Italië zijn populaire landen voor een huwelijksreis. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vakantiewoning in Toscane of op Sicilië? Bekijk snel de beschikbare vakantiewoningen!

{{result.value.reviews.average | number: 1}}
  • {{result.value.persons}}
  • {{result.value.bedrooms}}

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.