{{'vakantiehuis' | i18next:{count:stats.total} }}


In het zuidoosten van Nederland ligt de provincie Limburg. De hoofdstad van deze provincie is Maastricht. Limburg grenst in ons land aan Noord-Brabant en Gelderland. Daarnaast grenst Limburg aan België en Duitsland. Bekende en grote plaatsen in Limburg zijn Valkenburg, Roermond, Venlo en natuurlijk Maastricht.

Huur ook eens een vakantiewoning in Limburg als u een liefhebber bent van wandelen en fietsen, want de omgeving leent zich daar uitstekend voor. Er is een schitterende natuur en in het zuiden van Limburg treft u een heuvelachtig landschap aan.

Bekende gebieden in Limburg

Maastricht is een erg populaire plaats in het zuiden van Limburg. Deze stad leent zich uitstekend voor een weekendje weg. U kunt er heerlijk winkelen, genieten op een terrasje of de vele bezienswaardigheden bezoeken die er zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Servaasbrug, De Helpoort, Sint Pietersberg en Brouwerij de Keyzer. Deze stad wordt tijdens de carnaval omgetoverd tot één grote feeststad. De optocht is zeker de moeite waard om te gaan bekijken. U kunt een vakantiewoning in of in de buurt van Maastricht huren en genieten van de Limburgse gezelligheid!

{{popular-geolocations}}

Bezienswaardigheden in Limburg

Limburg heeft niet alleen heerlijke Limburgse vlaai te bieden, maar er is nog veel meer waarvoor u naar Limburg moet komen. Huur er een vakantiewoning en ga bijvoorbeeld naar:

  • Grotten van Valkenburg: De grotten van Valkenburg trekken jaarlijks vele toeristen. De Gemeentegrot en de Fluweelengrot zijn vooral ook tijdens de kerstperiode erg populair. Er worden dan namelijk kerstmarkten gehouden in de grotten. U kunt echter ook grotbiken, een grot klautertocht maken of een culturele grottentocht maken.
  • Thermae 2000: Thermae 2000 is een kuur- en beautycentrum in Valkenburg. U kunt hier heerlijk genieten van diverse gezichtsbehandelingen, massages of gehele lichaamsbehandelingen. U kunt natuurlijk ook gaan ontspannen in de één van de vele sauna's. Er is een restaurant, grand café en brasserie aanwezig in Thermae 2000. Als u meerdere dagen wilt genieten in Thermae 2000 dan kunt u gebruik maken van het hotel van Thermae 2000.
{{result.value.reviews.average | number: 1}}
  • {{result.value.persons}}
  • {{result.value.bedrooms}}

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.