0 vakantiehuizen gevonden

Uw selectie

-
-
-
-
-
-

Sorteer op

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.

Zoekt u een vakantiehuis in Bonaire? Ons aanbod: 0 vakantiehuizen

Op Bonaire is er meer dan genoeg te beleven. Het tropische eiland heeft een schitterende natuur, bovendien kunt u er in veel gevallen gewoon Nederlands praten. Bonaire behoort als bijzondere gemeente bij Nederland, wanneer u op vakantie gaat naar dit eiland dan bent u dus eigenlijk in eigen land op vakantie. Het aanbod vakantiehuizen op Bonaire is groot van een luxe vakantiehuis tot een eenvoudige bungalow. De prachtige afwisselende kustlijn en een zowel vlak als heuvelachtig binnenland, maken Bonaire tot een veelzijdig eiland. Volgens kenners heeft het eiland een van de mooiste duiklocaties ter wereld.

Veel vakantiegangers kiezen voor een vakantiehuis op Bonaire om te kunnen genieten van zon, zee en de prachtige witte stranden. Er zijn daarnaast ook enkele kiezel- en koraalstranden en er is ook een vulkanisch strand. Toch heeft Bonaire ook veel andere bezienswaardigheden. Wandel over de gezellige boulevard van de hoofdstad Kralendijk of bekijk de roze flamingo’s in het Gotomeer in Washington Slagbaai Nationaal Park. Daarnaast heeft het exotische eiland ook jaarlijks verschillende evenementen, zoals carnaval en het zeilevenement genaamd Bonaire International Sailing Regatta.

Bezienswaardigheden op Bonaire
Er zijn op Bonaire een aantal bezienswaardigheden die u wellicht niet wilt missen. Naast het duiken en snorkelen, de mooie stranden en palmbomen, moet u zeker ook volgende locaties meenemen tijdens uw vakantie op Bonaire:

  • Donkey’s Sanctuary: Voor een dierenliefhebbers een leuk uitstapje. Donkey’s Sanctuary staat bekend om meer dan 400 ezels, die er vanwege verwaarlozing of mishandeling zijn opgevangen. Ook met de auto kunt u langs de ezels rijden en is er een gedeelte waar u langs de dieren kunt wandelen.
  • Washington Slagbaai Nationaal Park: Dit prachtige park bestaat uit een groot natuurgebied met veel bijzondere flora en fauna. Het volledige gebied op het noorden van het eiland is volledig beschermd. De roze flamingo’s tijdens een bezoek aan het park, zijn haast niet te missen.
  • Bonaire National Marine Park: Een prachtige spot voor duikliefhebbers. Het beschermde onderwaterpark kent zo’n 60 duikplekken. Volgens kenners een van de mooiste duiklocaties ter wereld.
  • Fort Oranje: Tijdens een bezoek aan de hoofdstad Kralendijk, moet u zeker langs Fort Oranje gaan. Dit fort is door onze landgenoten gebouwd in 1639 en is daarmee het oudste gebouw van Bonaire. Daarnaast vindt u er de slavenhutten die er in 1850 zijn gevestigd. Ook de zoutpannen die hier in de buurt staan, zijn een bezienswaardigheid opzich.