Cuendet is van oorsprong een Italiaanse vakantiehuis-verhuurder. De aanbieder heeft niet alleen vakantiehuizen, appartementen en villa's in Italië, maar ook in Frankrijk, Spanje, Kroatië en Griekenland.

0 vakantiehuizen gevonden

Uw selectie

-
-
-
-
-
-

Sorteer op

Ons aanbod: 0 vakantiehuizen in Cuendet

Van oorsprong was Cuendet als vakantiehuis aanbieder voornamelijk actief in Toscane en omgeving. Inmiddels heeft Cuendet, onderdeel van Novasol AS, het aanbod vakantiehuizen flink vergroot. Er kunnen niet alleen privé villa's, appartementen en luxe vakantiehuizen worden geboekt in Italië, maar ook in landen als Frankrijk, Spanje, Kroatië en Griekenland. Alle vakantiehuizen zijn door Cuendet of gelieerde ondernemingen bezichtigd en gecategoriseerd. Omdat het bedrijf als sinds zijn oprichting in Toscane actief is, is de aanbieder vooral gespecialiseerd in vakanties in Toscane. Cuendet is inmiddels één van de bekende aanbieders van luxe vakantiehuizen in Italië.  

Het aanbod van Cuendet is veelzijdig en aantrekkelijk voor alle budgetten. Er kan gekozen worden voor een schitterend vakantiehuis met privé zwembad in populaire vakantiegebieden, maar ook voor een simpel, schoon en goed onderhouden vakantiehuis in de heuvels van Toscane. Voor een groter aanbod vakantiehuizen verwijst Cuendet naar zijn partner Novasol. De vakantiehuizen van beide aanbieders zijn op Vakantiewoning.org opgenomen. Een vakantiehuis huren wordt zo nog eenvoudiger!

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.

X