Ruime Opties voor Iedere Groepsgrootte

Bij Vakantiewoning.org begrijpen we dat families in alle soorten en maten komen. Daarom bieden we een breed scala aan familiehuizen die geschikt zijn voor verschillende groepsgroottes. Of je nu een intiem weekendje weg wilt plannen met je directe familie of een grootschalige reünie organiseert, we hebben de perfecte accommodatie voor jou. Onze vakantiehuizen variëren van gezellige cottages tot ruime villa's, zodat iedereen comfortabel kan verblijven.

Wilt u direct naar onze selectie van familiehuizen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Nederland, Spanje en Tsjechië?
Klik dan hier. 
Op onze website vindt u nog véél meer familiehuizen, maar de door ons geselecteerde huizen zijn extra geschikt voor familievakanties.

Groot Familiehuis Huren: Voor Ultieme Samenkomsten

Op zoek naar een groot familiehuis waar de hele familie samen kan komen? Bij Vakantiewoning.org hebben we de ideale opties voor grote groepen. Onze ruime vakantiehuizen bieden voldoende slaapkamers en gemeenschappelijke ruimtes, zodat iedereen comfortabel kan verblijven. Of je nu een jubileum viert, een familiereünie organiseert of gewoon quality time wilt doorbrengen met je uitgebreide familie, onze grote familiehuizen zijn perfect voor elke gelegenheid.

Wat denkt u van familiehuis Chez Anatole in Stavelot, België:

Groot familiehuis huren
https://www.vakantiewoning.org/zoeken/vakantiehuis-belgie/luik/stavelot/chez-anatole

Dit vakantiehuis heeft 11 slaapkamers en is geschikt voor 33 personen, ideaal voor familiereünies of grote reisgezelschappen. Gelegen in het dal van de rivier Ambleve, dicht bij de wattervallen.

Het huis staat in een bosrijke omgeving en is dicht bij het attractiepark van Coo. In de omgeving kun je prachtige wandelingen maken en er is een klimbos in de buurt.

Familiehuis Huren voor 14 Personen: Voor Een Intieme Vakantie

Ben je op zoek naar een gezellig familiehuis voor een iets kleinere groep? Onze familiehuizen voor 14 personen zijn perfect voor intieme vakanties met naaste familie en vrienden. Met voldoende slaapkamers, ruime woonkamers en goed uitgeruste keukens bieden onze accommodaties alle comfort die je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Ontdek onze selectie en plan jouw volgende uitje met dierbaren.

Wat denkt u bijvoorbeeld van het 14-persoons familiehuis Scoreldame in Warmerhuizen, Noord-Holland:

Familiehuis voor 14 personen huren

https://www.vakantiewoning.org/zoeken/vakantiehuis-nederland/noord-holland/warmenhuizen/scoreldame-xl

Deze prachtig, vrijstaande 14-persoons groepsaccommodatie is gelegen in het pittoreske dorp Schoorldam. Schoorldam ligt op een kwartiertje fietsen van de Noordzeekust. Het huis beschikt over een grote tuin met speeltoestellen voor de kinderen.
In de zomer kunt u hier uitgebreid barbecueën, terwijl de kinderen zich eindeloos kunnen vermaken in de riante tuin met veel privacy.

Deze prachtige net opgeleverde vakantiewoning is een parel en geheel nieuw in ons bestand.

De vakantievilla is naast luxe en modern ingericht ook duurzaam. De woning is maakt optimaal gebruik van de zon door inzet van zijn eigen zonnecollectoren met zonneboiler.

Familiehuis Huren voor 18 Personen: Voor Grote Families en Vriendengroepen

Voor grote families en vriendengroepen die samen op vakantie willen, bieden onze familiehuizen voor 18 personen de perfecte oplossing. Met ruime slaapkamers, meerdere badkamers en uitgebreide gemeenschappelijke ruimtes, zorgen onze accommodaties ervoor dat iedereen comfortabel kan verblijven. Of je nu een verjaardag viert, een vakantie plant met meerdere gezinnen of gewoon samen wilt zijn, onze familiehuizen voor 18 personen bieden alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

Zo bieden we in Callantsoog, Noord-Holland, 18-persoons familiehuis De Groote Kaap te huur aan:

Familiehuis huren voor 18 personen

https://www.vakantiewoning.org/zoeken/vakantiehuis-nederland/noord-holland/callantsoog/de-groote-kaap

Voel je welkom in Familiehuis de Groote Kaap; een zeer stijfvol ingerichte groepsaccommodatie in de duinen van Groote Keeten. Dichter bij het strand is bijna niet mogelijk. Ideaal voor bedrijfsuitjes of vakanties met familie en/of vrienden.

Door middel van een leuke route door de duinen loop je zo het strand op. Er zijn diverse groepsactiviteiten te beleven in de mooie omgeving. Van blowkarten op het strand en fietsen door de natuur, tot aan zeehonden en garnalen vangen bij het waddengebied.

Familiehuis Huren voor 25 Personen: Voor Grote Gezelschappen

Voor grote gezelschappen die samen op vakantie willen, zijn onze familiehuizen voor 25 personen de perfecte keuze. Met voldoende ruimte voor iedereen en een scala aan voorzieningen, waaronder ruime keukens, gemeenschappelijke ruimtes en soms zelfs een privézwembad, bieden onze accommodaties alles wat je nodig hebt voor een fantastische vakantie met familie en vrienden.

In Tavullia, in het mooie Italië, bieden we een prachtig 25-persoons familiehuis aan met privé zwembad:

Familiehuis huren voor 25 personen

https://www.vakantiewoning.org/zoeken/vakantiehuis-italie/marche/tavullia/il-panorama-venticinque

Deze prachtige villa met 11 slaapkamers en privé-zwembad ligt in een woonwijk van het kleine dorpje Belvedere Fogliense. Ideaal voor een luxe en onvergetelijke vakantie met familie of een groep vrienden, het biedt plaats aan maximaal 25 personen.
De villa is verdeeld in 5 appartementen, gelegen op de eerste en tweede verdieping, omgeven door grote balkons met buitenmeubilair en er is ook een grote gemeenschappelijke ruimte gelegen op de begane grond met een keuken en tafels en stoelen om allemaal samen te eten.
Ontspan en kom tot rust in de grote omheinde tuin of in de schaduw van de grote balkons. Het zwembad is omgeven door een heerlijk zonneterras met ligstoelen en parasols. Er is een buitendouche om u te wassen na het zwemmen.

Geniet van Onze Heerlijke Huisjes op Prachtige Locaties

Onze vakantiehuizen zijn gelegen op de meest idyllische locaties in Nederland. Of je nu wilt genieten van een weekendje weg in de natuur, een ontspannen vakantie aan zee plant of de charme van historische steden wilt ontdekken, onze huisjes bieden de perfecte uitvalsbasis voor jouw avonturen. Van gezinsvriendelijke voorzieningen tot adembenemende uitzichten, onze huisjes hebben alles om jouw vakantie onvergetelijk te maken.

Ontdek de Voordelen van Een Familievakantiehuis

Een familievakantiehuis biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele accommodaties zoals hotels. Met meer ruimte, privacy en voorzieningen, kun je echt ontspannen en genieten van quality time met je dierbaren. Of je nu samen kookt in de volledig uitgeruste keuken, spelletjes speelt in de ruime woonkamer of ontspant in de tuin, een familiehuis biedt de perfecte setting voor onvergetelijke herinneringen.

Last Minute Familiehuis Huren: Voor Spontane Avonturen

Op zoek naar een last minute vakantie? Geen probleem! Bij Vakantiewoning.org bieden we ook last minute opties voor familiehuizen. Of je nu plotseling besluit om er even tussenuit te gaan of op het laatste moment plannen wijzigt, onze last minute aanbiedingen maken het gemakkelijk om een geweldige vakantie te beleven zonder gedoe.

Veelgestelde Vragen Over Familiehuizen

  1. Wat zijn de voordelen van een familiehuis huren voor mijn vakantie?

    • Het huren van een familiehuis biedt meer ruimte, privacy en voorzieningen dan traditionele accommodaties, waardoor je kunt genieten van quality time met je dierbaren in een comfortabele omgeving.
  2. Zijn familiehuizen beschikbaar voor grote groepen?

    • Ja, bij Vakantiewoning.org bieden we familiehuizen die geschikt zijn voor groepen van verschillende groottes, van kleine gezinnen tot grote reünies.
  3. Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in familiehuizen?

    • Onze familiehuizen zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf, waaronder volledig uitgeruste keukens, ruime slaapkamers, gemeenschappelijke ruimtes en soms zelfs privézwembaden.
  4. Zijn huisdieren toegestaan in familiehuizen?

    • Sommige van onze familiehuizen zijn huisdiervriendelijk, maar dit varieert per accommodatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over huisdierbeleid.
  5. Hoe kan ik een familiehuis huren bij Vakantiewoning.org?

    • Het huren van een familiehuis bij Vakantiewoning.org is eenvoudig. Bezoek onze website, bekijk ons aanbod en reserveer jouw perfecte vakantiehuis online of neem contact op met ons vriendelijke team voor persoonlijk advies.

Of je nu op zoek bent naar een gezellig weekendje weg met je directe familie of een uitgebreide reünie plant met al je dierbaren, een familiehuis huren is de perfecte oplossing voor een onvergetelijke vakantie. Ontdek ons uitgebreide aanbod en plan vandaag nog jouw volgende gezinsavontuur!

Door Pascal geschreven op 2 april 2024