41 vakantiehuizen gevonden

Uw selectie

-
-
-
-
-
-

Sorteer op

9,4
 • 12
 • 6
Midweek vanaf € 1.939
9,7
 • 20
 • 9
Midweek vanaf € 2.074
9,5
 • 16
 • 7
Midweek vanaf € 2.422
9,3
 • 14
 • 5
Midweek vanaf € 1.297
9,3
 • 26
 • 9
Midweek vanaf € 2.672
9,8
 • 24
 • 8
Midweek vanaf € 2.034
8,9
 • 18
 • 6
Midweek vanaf € 970
9,3
 • 16
 • 6
9
 • 20
 • 7
Midweek vanaf € 1.715
9,4
 • 14
 • 5

1 van 5

Groepsaccommodatie Brabant? Wij verhuren: 41 vakantiehuizen

Als u gezegend bent met een grote groep vrienden en samen graag eens onbezorgd op vakantie wilt gaan of een weekendje weg, is het huren van een groot groepshuis geen slecht idee. Voorkom beslommeringen zoals met z’n allen een duur vliegticket boeken of het overhalen van vrienden die liever niet vliegen. En bespaar geld met een groepsvakantie door het bedrag van een grote accommodatie te delen door het aantal personen zodat het wel een hele voordelige vakantie wordt. Hetzelfde geldt voor als u een uitgebreide familie hebt en graag eens met z’n allen ertussenuit wilt. Beleef samen bijvoorbeeld eens een mooie vakantie in een groepsaccommodatie voor 15 personen of bijvoorbeeld een groepsaccommodatie voor 20 personen in Noord-Brabant. Deze provincie die de geboortestreek van Vincent van Gogh is heeft menigeen veel te bieden. Denk aan het prachtige natuurlandschap De Biesbosch, de Bourgondische gastvrijheid, eten en drinken en gezelligheid en bruisende steden als Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven. Ook een mooi gebied voor het huren van een groepshuis voor een bedrijfsuitje of trainingen die vaak ook nog eens fiscaal aftrekbaar zijn. Vakantiewoning.org heeft honderden sfeervolle accommodaties voor families, vriendengroepen en zakelijke bijeenkomsten. Geef uw wensen aan in het overzicht en kies uit honderden groepshuizen in Brabant.

Grote vakantiehuizen Brabant

Grote vakantiehuizen in Brabant voor 12 personen, 20 personen en 18 personen zijn makkelijk te vinden en te boeken op Vakantiewoning.org. Kies hier uit honderden vakantiehuizen. Verfijn uw zoekopdracht en filter zo welk groepshuis met welke voorzieningen en op welke plek het beste bij uw vakantie of doel past. Ook grote vakantiehuizen voor 15, 16 en 40 personen zijn volop beschikbaar. Een voordeel is dat u rechtstreeks bij de verhuurder kunt boeken en dus direct kunt zien wanneer een groepsaccommodatie beschikbaar is voor uw vakantie of verblijf. U kunt dus meteen alles regelen wanneer u wilt. De vakantiewoningen zijn heel divers; kies bijvoorbeeld voor een luxe groepsaccommodatie voorzien van 8 slaapkamers midden in het bos gelegen met een ruime leefruimte met open keuken. Of een grote boerderij met grote tuin en diverse kamers en vergaderruimte waar besprekingen gehouden kunnen worden of trainingen met daarbij een grote recreatiezaal, voor een afwisselende ontspanning.  Als u ervoor kiest om een groepsaccommodatie voor uw bedrijfsuitje te huren in Brabant, maakt u een goede keuze. Hier is van alles te doen voor jong en oud. U treft er oude kloosters, kastelen, bossen en zandvlaktes, pretparken en levendige steden.

Groepshuizen Brabant

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Huur dan eens een groot vakantiehuis in Brabant. Dat is niet alleen goed voor teambuilding, maar ook nog eens heel gezellig! Daarnaast kunt u profiteren van alle rust en ruimte om bijvoorbeeld inspirerend te vergaderen. Grote groepshuizen hebben behalve een living en diverse slaapkamers vaak ook een of meerdere ruimtes waar u kunt vergaderen of recreëren. Bij mooi weer is dit natuurlijk ook goed buiten mogelijk. Groepshuizen hebben in het algemeen ook vaak een buitenruimte tot de beschikking, denk aan een landgoed, een tuin en terras. En afhankelijk waar u een groot vakantiehuis boekt, zijn er doorgaans ook mogelijkheden om gezamenlijk allerlei indoor- of outdoor activiteiten te kunnen doen. Zeker als u een van onze groepshuizen in Brabant regelt. Deze groene provincie heeft veel te bieden. Uiteraard zijn groepshuizen ook uitermate geschikt voor als u met een groep vrienden er even tussenuit wilt en van alle ruimte wilt genieten. Misschien wilt u er wel eens met een groep maatjes een weekendje weg naar een groepshuis in Brabant om met z’n allen te gaan vissen, of heeft u een grote familie en wilt u samen genieten van elkaar.  Echt de tijd nemen voor elkaar en samen gaan koken, dineren en genieten bij een knapperend haardvuurtje in een huiselijke omgeving. Bij Vakantiewoning.org vindt u een breed scala aan groepsaccommodaties in Brabant.

Vakantiehuis Brabant groep

Groepsaccommodatie voor meerdere personen in Noord-Brabant:

Groepsaccommodatie in de buurt van Den Bosch
Den Bosch, de hoofdstad van provincie  Noord-Brabant, is ongetwijfeld een bezoekje waard als uw een groepshuis hier of in de buurt boekt. Natuurgebieden als het Bossche Broek en de Moerputten zijn uitstekende gebieden om een groot vakantiehuis te huren zodat u alle rust kunt vinden met de hoofdstad op steenworp afstand. Het beste van twee werelden!

Groepsaccommodatie in de buurt van Tilburg
Een groepsaccommodatie voor 15, 16, 20 of zelfs 40 personen huren in Brabant kan heel goed in Tilburg en omstreken. De stad Tilburg is een aangename stad en in de buurt liggen parken als de Efteling in Kaatsheuvel en de Beekse Bergen in Hilvarenbeek om de hoek.

Groepsaccommodatie in de buurt van Breda
Het centrum van Breda met haar Grote Markt staat in wijde omstreken bekend als een van de meest gezellige steden van Nederland. Huur hier of in de groene omgeving een vakantiehuis voor een groep mensen en beleef de Brabantse gezelligheid en wellicht ook wel de lange Brabantse nachten. 

Groepsaccommodatie in de buurt van Eindhoven
De ligging van Eindhoven is ideaal voor als u misschien een uitstapje wilt maken naar de buren. Huur bijvoorbeeld een groepsaccommodatie voor 20 personen en ga met z’n allen naar België dat maar op tien kilometer van Eindhoven ligt. De grens van Duitsland daarentegen ligt op circa 25 km en is ook in een mum van tijd bereikbaar. Steden als Mönchen Gladbach, Duisburg en Düsseldorf liggen slechts binnen een straal van vijftig kilometer. Zo kunt u uw verblijf goed combineren met een uitstapje naar het buitenland.