{{'vakantiehuis' | i18next:{count:stats.total} }}


Huur uw vakantiewoning in Istrië! Istrië is een schiereiland van Kroatië. In de Adriatische Zee is Istrië zelfs het grootste schiereiland. Een gedeelte van Istrië behoort tot Slovenië en Italië. In de zomermaanden is Istrië een populair vakantiegebied.

De vakantiewoningen die u kunt huren vindt u onder andere in Labin, Medulin, Porec, Pula, Fazena, Umag en Rovinj. Veel vakantiewoningen in Istrië die te huur aangeboden worden beschikken over een zwembad of er is een zwembad in de buurt aanwezig.

Bekende gebieden in Istrië

Porec is een populaire plaats / populair gebied in Istrië. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandelingen en schitterende fietstochten. Daarnaast kunt u er genieten van zon, zee en strand. Deze omgeving is zowel voor jong als oud geschikt als vakantiebestemming. Naast het gezellige uitgaansleven kunt u hier ook cultuur opsnuiven in bijvoorbeeld de Euphrasius basiliek.

{{popular-geolocations}}

Bezienswaardigheden in Kroatië

In Kroatië zijn er vele bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Wij geven u hieronder enkele tips:

  • Nationaal Park Brijuni: Nationaal Park Brijuni bestaat uit verschillende eilanden, die tegenover de zuidwestelijke kust van Istrië gelegen zijn. Er is een safaripark en er leven vele zeldzame dieren. Daarnaast zijn er in de dit gebied vele Byzantijnse archeologische opgravingen te zien.
  • Tempel van Augustus: Deze tempel is een museum met Romeinse beeldhouwkunst. Daarnaast treft u er nog vele andere bijzondere cultuurschatten. De tempel is gelegen aan het forum, het centrale plein. De tempel werd gebouwd tijdens het leven van Keizer Augustus.
{{result.value.reviews.average | number: 1}}
  • {{result.value.persons}}
  • {{result.value.bedrooms}}

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.