Huur een appartement voor een stedentrip Istanbul, de grootste stad van Europa. In Istanbul smelten Europa en Azië samen. Een adembenemende stad voor het huren van een appartement.

0 vakantiehuizen gevonden

Uw selectie

-
-
-
-
-
-

Sorteer op

Ons aanbod: 0 vakantiehuizen in Stedentrip Istanbul

Istanbul is mooi, magisch, waanzinnig groot en divers. Bovendien is het een perfecte stad voor een stedentrip. Een stad waar je niet uitgekeken raakt. Istanbul biedt genoeg interessante bezienswaardigheden. Zoals het Topkapi Paleis, de Aya Sofia, de Blauwe Moskee en het Archeologisch Museum. Eigenlijk is een weekend te kort om al dat moois te ontdekken…

Vanuit Amsterdam bent u in slechts 3,5 u vliegen in Istanbul. Istanbul heeft twee vliegvelden, Atatürk en Sabiha Gökçen. Atatürk is in Europa gelegen en Sabiha Gökçen in Azië. Atatürk is het dichtst bij het centrum gelegen.

Is het huren van een appartement voor een stedentrip Istanbul duurder dan een hotelkamer?

Het huren van een appartement voor een stedentrip Istanbul hoeft niet per se duurder te zijn. U betaalt inderdaad wel vaak een hogere prijs dan dat u voor een hotelkamer betaalt, maar in een appartement kunnen meestal meer personen verblijven waardoor er minder per persoon betaald hoeft te worden. Een ander bijkomstig voordeel is dat een appartement over meer comfort en voorzieningen beschikt.

Waar in Istanbul zijn er appartementen te huur?

Wij bieden een ruim en gevarieerd aanbod appartementen in het centrum van Istanbul aan. Liever een appartement buiten de miljoenenstad? Ook dat is mogelijk bij ons! Een appartement net buiten het centrum is vaak voordeliger. Bekijk de kaart om te zien waar u appartementen kunt u huren tijdens uw stedentrip Istanbul.

Tips voor het huren van een appartement in Istanbul

Heeft u een leuk appartement voor een stedentrip Istanbul gevonden? Kijk dan goed hoe deze te bereiken is met het openbaar vervoer. Door met het openbaar vervoer vanaf het vliegveld naar uw appartement te reizen bent u heel wat goedkoper uit dan wanneer u met een taxi reist. Kijk ook goed hoe het centrum vanuit uw appartement te bereiken is.

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.

X