Huur een vakantiehuis in de buurt van Tivoli!

0 vakantiehuizen gevonden

Uw selectie

-
-
-
-
-
-

Sorteer op

Ons aanbod: 0 vakantiehuizen in Tivoli

Tivoli is gelegen in Berg en Dal in Gelderland. Tivoli is een leuk amusementspark voor kids vanaf 2 jaar. Ook voor oudere broers en zussen, ouders en opa en oma zijn er genoeg attracties en activiteiten om van te genieten.

Attracties Tivoli

Tivoli heeft meer dan 25 leuke attracties en speeltoestellen voor kinderen van 2 t/m 10 jaar. Bovendien is er een indoor speeltuin, een griezelbos en waterdorpje. Een aantal attracties in Tivoli zijn: ’t Vliegende Piraatje, Achtbaan, Bananenbootjes, Bee Bee, Botsauto’s, Botsboten, Buggy’s, De Regenboosreis, ’t Dreumeshofje, Harm’s Kippenfarm, Midgetgolfbaan ‘Kapitein Midget’, Mini-reuzenrad, Race Pop-Ups en Volcano Slide.

Huur eens een vakantiehuis in de buurt van Tivoli

In de directe omgeving van het park zijn er verschillende vakantiehuizen of bungalows te huur. Moe na een dagje vol amusement? Verblijf dan in een vakantiehuis in de omgeving van Tivoli. Ontdek vanuit uw vakantiehuis niet alleen het pretpark maar ook plaatsen in de omgeving, bijvoorbeeld Nijmegen.

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.

X