Met een grote groep op vakantie en verblijf gezellig met het hele gezelschap in één vakantiehuis. Bekijk het aanbod vakantiehuizen voor groepsaccommodaties!

{{'vakantiehuis' | i18next:{count:stats.total} }}


Er is niet vastgesteld vanaf welk aantal personen een gezelschap onder een grote groep valt. Als u met 2 gezinnen komt kunt u zich al een groep noemen, maar komt u met bijvoorbeeld dertig personen dan bent u ook een grote groep. Voor ieder aantal personen is er een geschikte vakantiewoning te vinden. Het is wel zo gezellig om met uw hele familie of met uw vriendengroep in één vakantiewoning te verblijven.

Voordelen van vakantiehuizen voor grote groepen

Als u een vakantiewoning huurt voor een grote groep dan kan dit voordelen hebben. U deelt de kosten vaak met meerdere personen waardoor de prijs per persoon relatief laag kan komen te liggen. De prijs is echter volledig afhankelijk van de luxe die u verwacht in de vakantiewoning en de periode waarin u op vakantie gaat. Vaak beschikt u in vakantiewoningen voor grotere groepen over meerdere badkamers, toiletten en in sommige gevallen zit er zelfs een sauna of jacuzzi in de vakantiewoning.

Goedkope vakantiehuizen voor grote groepen

Als u met een grote groep een zo goedkoop mogelijk verblijf wilt boeken dan zult u geen eisen moeten stellen aan bepaalde luxe. Vaak moet u dan rekening houden met slaapzalen, stapelbedden en weinig extra comfort. Echter als u veel in de omgeving op pad bent en de vakantiewoning eigenlijk alleen gebruikt om te slapen dan is dat natuurlijk absoluut geen probleem.

Wat te doen als de groep te groot is voor één vakantiehuis?

Voor ieder gezelschap is wel een vakantiehuis te vinden. Of u nu met 10 of met 30 personen op vakantie wilt gaan. De hele grote vakantiewoningen zijn echter wel schaars en dus ook niet op iedere locatie beschikbaar. Als er niet van die hele grote vakantiewoningen beschikbaar zijn kunt u er uiteraard wel voor kiezen om meerdere vakantiewoningen bij elkaar te boeken. U zit dan met de groep wel in de buurt van elkaar maar niet in één vakantiewoning.

In principe betaalt u de vakantiewoning en betaalt u eventuele toeristenbelasting per persoon. Het kan zijn dat de borg afhankelijk is van het aantal personen dat in de vakantiewoning verblijft, maar meestal is er een vast bedrag voor de borg. De energiekosten worden wel meestal achteraf verrekend en met een grote groep kunnen deze kosten natuurlijk wel oplopen. Stel dat u bijvoorbeeld een sauna, jacuzzi, wasmachine, wasdroger of andere apparatuur veel gebruikt tijdens uw verblijf dan zullen de energiekosten ook hoger zijn.

Wellicht zijn onderstaande pagina's ook interessant voor u:

1. Vier gezellig Oud en Nieuw met uw familie en vrienden en huur een vakantiewoning! Ruim aanbod van grote vakantiehuizen.
2. Vakantiehuizen in de Belgische Ardennen. Huur gezellig met uw familie en/of vrienden een groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen.
3. Vakantiehuis Le Roc Foucaud; onze allergrootste groepsaccommodatie.

{{result.value.reviews.average | number: 1}}
  • {{result.value.persons}}
  • {{result.value.bedrooms}}

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.