{{'vakantiehuis' | i18next:{count:stats.total} }}


Bekijk de vakantiewoningen die u kunt huren in West-Vlaanderen! In het westen van België ligt de provincie West-Vlaanderen. In het noorden van de provincie grenst het aan Nederland en in het zuiden grenst West-Vlaanderen aan Frankrijk. De hoofdstad van deze provincie is Brugge.

Doordat de provincie ook aan de kust grenst is dit een zeer populair gebied voor toeristen. Daardoor worden er ook veel vakantiewoningen in dit gedeelte van België te huur aangeboden. De vakantiewoningen vindt u onder andere in de volgende plaatsen: De Panne, Blankenberge, Oostende, Knokke-Heist, De Haan, Koksijde en Middelkerke.

Bekende gebieden in West-Vlaanderen

In West-Vlaanderen zijn verschillende populaire plaatsen te vinden waar u in een vakantiewoning kunt verblijven. Eén van de bekendere plaatsen is de hoofdstad van de provincie, namelijk Brugge. Het is niet alleen de hoofdstad, maar ook de grootste stad van dit gedeelte van België. De stad staat vooral bekend vanwege het vele culturele erfgoed dat de stad rijk is.

{{popular-geolocations}}

Bezienswaardigheden in West-Vlaanderen

Maak uw verblijf in West-Vlaanderen nog leuker en bezoek deze bezienswaardigheden:

  • Chocolade museum Brugge: Choco-Story is de naam van het chocolade museum in Brugge. België staat bekend om de "Belgische Pralines". Dus een bezoekje aan een chocolade museum mag niet ontbreken. U krijgt informatie over de geschiedenis van de chocolade en u krijgt uitleg over het proces hoe een praline gemaakt wordt.
  • Bellewaerde park: Het Bellewaerde park is gelegen in Ieper. Het park is een combinatie van een attractiepark en een dierentuin. De attracties zijn onder te verdelen in attracties voor het hele gezin, waterattracties, spannende attracties en er is een kidspark. In het dierengedeelte kunt u onder andere apen, giraffen, leeuwen, olifanten, tijgers en zebra's aantreffen.
{{result.value.reviews.average | number: 1}}
  • {{result.value.persons}}
  • {{result.value.bedrooms}}

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.