2 vakantiehuizen gevonden

Uw selectie

-
-
-
-
-
-

Sorteer op

Vakantiehuis Californië? Wij verhuren: 2 vakantiehuizen

Huur een vakantiewoning in het schitterende Californië! Californië is een van de vijftig staten van Amerika. De staat ligt langs de westkust van Amerika. De hoofdstad van Californië is Sacramento. Andere bekende steden in Californië zijn: Los Angeles, San Francisco, San Diego, San Jose, Long Beach en Oakland.

Californië heeft een schitterende natuur. Er zijn bergketens met skigebieden, waar je goed kunt wintersporten. Maar ook woestijnen, gletsjers, bossen, heuvelgebieden, meren en natuurlijk de schitterende stranden waar Californië bekend om staat. Huur vandaag nog een vakantiehuis bij Vakantiewoning.org en ontdek het natuurschone Californië!

Bekende gebieden in Californië

Californië kent diverse interessante bezienswaardigheden. Gecombineerd met een heerlijk klimaat zorgen zij ervoor dat er jaarlijks vele toeristen een vakantiehuis huren. In San Francisco en Los Angeles worden de meeste vakantiehuizen gehuurd. In San Francisco zijn het centrum met Chinatown en Fisherman's Wharf, het gevangeneiland Alcatraz, de Golden Gate Bridge en het Golden Gate Park de bekendste bezienswaardigheden. Nabij Los Angeles bevinden zich onder andere het pretpark Disneyland en Hollywood met de filmstudio's, en Universal Studios. In San Diego is het dolfinarium SeaWorld een populaire attractie.

Ook heeft Californië een ruim aanbod aan natuurparken, zoals Yosemite National Park in de Sierra Nevada. De Yosemite Valley is bekend vanwege zijn watervallen, enorme sequoia's en rotswanden. Andere toeristische trekplijsters zijn Sequoia National Park, Kings Canyon National Park en Red Rock Canyon. In de woestijn in het zuiden van Californië liggen Joshua Tree National Park, Death Valley National Park en Mojave National Preserve. Naast deze parken is er nog veel meer prachtigs in Californië te ontdekken!

  • 6
  • 2
Lang Weekend vanaf € 1.631
  • 6
  • 3
Lang Weekend vanaf € 3.908