{{'vakantiehuis' | i18next:{count:stats.total} }}


Vakantiewoning huren in Toscane! Toscane is een erg populaire regio in Italië. Het is centraal gelegen in Italië en grenst aan Ligurië, Emilia-Romagna, Umbrië en Latium. In het westen grenst het aan de Tyrreense zee.

In de volgende bekende plaatsen in Toscane worden er veel vakantiewoningen te huur aangeboden: Florence, Pisa, Lucca, San Gimignano, Arezzo, Greve in Chianti, Cortana en Volterra. Deze streek staat bekend om de vele wijngebieden.

Bekende gebieden in Toscane

Florence is de hoofdstad van de regio Toscane. De stad is gelegen aan de rivier de Arno. De stad biedt u een schat aan cultuur en vanuit deze stad kunt u de rest van Toscane ontdekken. Michelangelo, Leonardo da Vinci, Donatello en Galileo Galilei hebben onder andere in deze stad gewoond. Er zijn in Florence vele mogelijkheden om een vakantiewoning te huren. Een aantal vakantiewoningen beschikken over een zwembad en meer dan de helft van de vakantiewoningen die aangeboden worden beschikken over airco.

{{popular-geolocations}}

Bezienswaardigheden in Toscane

Als u een vakantiewoning heeft gehuurd in Toscane dan moet u zeker even een dagje uittrekken voor het ontdekken van Florence. En bezoek tijdens uw verblijf in Toscane bijvoorbeeld ook:

  • Toren van Pisa: De toren van Pisa, ofwel de scheve toren van Pisa, is een bezienswaardigheid die u niet mag missen tijdens uw verblijf in Toscane. Het is een onderdeel van Piazza dei Miracoli. De toren had een rechte toren moeten worden, maar is gaan hellen. De toren is eigenlijk scheef en krom gebouwd.
  • San Gimignano: Deze prachtige Middeleeuwse stad is absoluut het bezichtigen waard. Er zijn veertien torens in deze ommuurde stad te vinden. De torens stonden vroeger voor macht en welvaart. De stad is in de 10e eeuw genoemd naar de heilige bisschop van Modena, St. Gimignano. Hij zou de stad behoeden voor barbaarse invallen.
{{result.value.reviews.average | number: 1}}
  • {{result.value.persons}}
  • {{result.value.bedrooms}}

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.