Bekijk het ruime aanbod vakantiehuizen van Belvilla! Deze aanbieder biedt duizenden vakantiewoningen te huur aan verspreid over zo'n 20 landen.

{{'vakantiehuis' | i18next:{count:stats.total} }}


In 1980 is Belvilla opgericht. Ze zijn vandaag de dag uitgegroeid tot een organisatie die meer dan 13.000 vakantiewoningen verhuurd in negentien landen. Belvilla is een onderdeel van de @Leisure Group waaronder ook Ardennes Relais, Jules Villas en CityTrips-Europe vallen. De kantoren van waaruit zij werken zitten in Hamburg, Keulen, Heerhugowaard, Eindhoven, Kitzbühel en Ibiza.

De vakantiewoningen van Belvilla vindt u in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije en Zwitserland. De meeste vakantiewoningen worden in Duitsland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk verhuurd.

Een vakantiewoning uitzoeken gaat heel gemakkelijk bij Belvilla. U kunt aangeven of u op zoek bent naar een wintersport chalet, last minute, vakantiewoning op een vakantiepark, een stedentrip of een vakantiewoning aan zee. Vervolgens kunt u kenmerken aangeven waar de vakantiewoning aan moet voldoen. U vindt eenvoudig een vakantiewoning in de buurt van een golfbaan, in de bergen, landelijk, op een boerderij of op een vakantiepark.

De meeste vakantiewoningen van Belvilla bevinden zich in Frankrijk. Op een landkaart van Frankrijk kunt u de regio uitzoeken waar u graag wilt verblijven en u ziet direct de beschikbare vakantiewoningen van Belvilla. Vooral aan de Middellandse Zee zijn er veel vakantiewoningen te huur bij Belvilla.

{{result.value.reviews.average | number: 1}}
  • {{result.value.persons}}
  • {{result.value.bedrooms}}

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.