Huur eens een vakantiehuis in De Eifel!

{{'vakantiehuis' | i18next:{count:stats.total} }}


Via Vakantiewoning.org worden tientallen vakantiehuizen aangeboden in De Eifel. De Eifel is het oostelijke deel van het middelhoog plateau Eifel-Ardennen. Voor het grootste gedeelte ligt De Eifel in Duitsland, maar een deel ervan ligt ook in België. U vindt de Eifel ten westen van de Rijn en ten noorden van de Moezel.

De vakantiewoningen die te huur aangeboden worden hebben hoofdzakelijk een landelijke ligging. Maar u kunt er ook woningen huren op een vakantiepark, in een dorp of stadje, in de bergen of op het platteland. U heeft de grootste keuze als u op zoek bent naar een appartement of een woning, maar er worden ook andere accommodaties aangeboden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een verblijf in een kasteel, villa, bungalow, landhuis, bed & breakfast of op een boerderij. In de Eifel is het allemaal mogelijk!

Bekende plaatsen in De Eifel

In de Eifel kunt u onder andere een vakantiewoning huren in Adenau, Gerolstein, Schönecken, Strotzbüch en Zweifall. Als u in De Eifel verblijft kunt u natuurlijk ook een uitstapje maken naar Aken en Keulen. En aangezien De Eifel ook in België gelegen is, kunt u ook een uitstapje maken naar België.

{{popular-geolocations}}

Bezienswaardigheden in De Eifel

  • Trier: Trier is een van de bekendste steden in De Eifel. De stad biedt diverse musea en ander bezienswaardigheden. U kunt zich hier zeker een dagje vermaken.
  • Keulen: Voor wie lekker een dagje wil shoppen, moet zeker naar Keulen. U vindt er gigantische winkelstraten en hypermoderne gebouwen. Maar in de stad vindt u ook Romeinse opgravingen. Een stad met grote contrasten dus.
  • Activiteiten: In de Eifel kunt u genieten van een actieve vakantie. In de wintermaanden kunt u er skiën en langlaufen. En u kunt er fietsen, mountainbiken, wandelen, nordic-walking en golfen.
  • Phantasialand: In Brühl kunt u Phantasialand bezoeken. Een pretpark met attracties voor jong en oud.
{{result.value.reviews.average | number: 1}}
  • {{result.value.persons}}
  • {{result.value.bedrooms}}

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.