{{'vakantiehuis' | i18next:{count:stats.total} }}


Huur eens een vakantiewoning in Drenthe! Drenthe is gelegen in het noordoosten van Nederland. De provincie grenst aan Overijssel, Friesland, Groningen en Duitsland. De hoofdstad van Drenthe is Assen. Drenthe is de dunbevolkste provincie van Nederland.

De provincie kenmerkt zicht door een schitterende natuur en is daardoor erg geliefd bij mensen die ervan houden om te fietsen en te wandelen. De vakantiewoningen die u kunt huren liggen op unieke plekjes in deze prachtige provincie! Huur bijvoorbeeld een vakantiewoning in Assen, Borger, Diever, Dwingeloo, Havelte, Midlaren, Wateren of in Zuidwolde.

Bekende gebieden in Drenthe

De hoofdstad van Drenthe is Assen en dit is ook de bekendste stad uit deze provincie. Assen is vooral erg bekend vanwege het TT-circuit in Assen. Hier worden motor- en autoraces gehouden. Als u in een vakantiewoning in Assen verblijft heeft u een ideale uitvalsbasis voor de vele bezienswaardigheden daar in de omgeving.

{{popular-geolocations}}

Bezienswaardigheden in Drenthe

Drenthe staat bekend om de hunebedden. Dus als u een vakantiewoning huurt in Drenthe, dan moet u zeker even naar de hunebedden gaan kijken. Een dagje dierentuin is natuurlijk ook erg leuk voor u en uw gezin:

  • Hunebedden: De hunebedden zijn erg bekend in Drenthe. Het zijn staande draagstenen met daarop een platte steen. Er zijn in Drenthe meer dan vijftig hunebedden te vinden. Het zijn de restanten van grafkelders uit de prehistorie.
  • Dierentuin Emmen: De dierentuin in Emmen is enigszins ingedeeld in verschillende werelddelen. Op die manier weet u gelijk waar een bepaald dier vandaan komt. De dierentuin is voor zowel jong als oud een leuk uitstapje.
{{result.value.reviews.average | number: 1}}
  • {{result.value.persons}}
  • {{result.value.bedrooms}}

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.