{{'vakantiehuis' | i18next:{count:stats.total} }}


Op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland? Deze zuidwestelijk gelegen provincie in Nederland grenst aan Noord-Brabant, Zuid-Holland en België. De hoofdstad van Zeeland is Middelburg. Daarnaast zijn Goes, Terneuzen en Vlissingen de bekendste steden in Zeeland. Vooral aan de kust zijn er veel vakantiehuizen te huur. Zeeland bestaat uit verschillende schiereilanden en voormalige eilanden. Het huren van een vakantiehuis in Zeeland is een geweldige ervaring.

Deze provincie is vooral in de zomermaanden erg in trek bij veel toeristen. Dit komt mede doordat er in Zeeland veel strand aanwezig is. De meeste vakantiehuizen in Zeeland liggen dan ook in de omgeving van de kust. Veel toeristen komen uit eigen land, maar ook de Duitsers en Belgen weten Zeeland te vinden en boeken er een vakantiewoning.

Bekende gebieden in Zeeland

In Zeeland is er niet één bepaald gebied dat er specifiek uitspringt. Eigenlijk zijn er in heel Zeeland mooie plekjes te vinden. Het belangrijkste kenmerk van Zeeland is de Zeeuwse kust en die is eigenlijk overal op korte afstand te vinden. In Zeeuws-Vlaanderen is er bijvoorbeeld bij Breskens een mooi lang strand, of ga naar het strand bij Dishoek, Vrouwenpolder of Neeltje Jans. Langs de kust zijn veel vakantieparken te vinden waar vakantiewoningen aangeboden worden, maar er worden ook veel particuliere vakantiewoningen aangeboden.

{{popular-geolocations}}

Bezienswaardigheden in Zeeland

Het aanbod vakantiehuizen in Zeeland is groot. Vanuit uw vakantiehuis is het aan te raden wat bekende plekken in Zeeland te bekijken. U kunt natuurlijk een lekkere strandwandeling maken, maar er zijn ook bezienswaardigheden die u gezien moet hebben als u in Zeeland verblijft, zoals:

  • Stormvloedkering / Waterland Neeltje Jans: De Stormvloedkering / Oosterscheldekering behoort tot de Deltawerken van Nederland. De kering is negen kilometer lang en maakt een verbinding tussen Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland. Bij een verwachte waterstand van +3.00 meter NAP worden de schuiven naar beneden gelaten. Op deze manier kunnen ze het waterpeil enigszins regelen. Tijdens een bezoekje aan Waterland Neeltje Jans kunnen volwassen en vooral ook kinderen meer leren over het ontstaan van de Stormvloedkering en waarom deze gebouwd is. Daarnaast is er een waterspeelplaats, een zeeleeuwenshow, kunnen er zeehonden bekeken worden, is er een orkaanmachine en nog veel meer!
  • Stoomtrein Goes - Borssele: Vanuit Goes kunt u met de stoomtrein naar Borssele. In Goes kunt u een bezoek brengen aan de Goederenloods, het buitenterrein en de werkplaats. Vervolgens maakt u een rit met de Stoomtrein. Onderweg komt u langs Kwadendamme en Hoedekenskerke. U maakt kennis met de manier van treinvervoer van vroeger.
{{result.value.reviews.average | number: 1}}
  • {{result.value.persons}}
  • {{result.value.bedrooms}}

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.