{{'vakantiehuis' | i18next:{count:stats.total} }}


Overijssel is gelegen in het oosten van Nederland. Het grenst aan Gelderland, Drenthe, Flevoland, Friesland en aan Duitsland. De hoofdstad van Overijssel is Zwolle. Bekende plaatsen in Overijssel en plaatsen waar u een vakantiewoning kunt huren zijn onder andere: Dalfsen, Giethoorn, Hellendoorn, Hoge Hexel, Kampen, Enschede, Markelo en Rheezerveen.

Bekende gebieden in Overijssel

Eigenlijk is Overijssel in z'n geheel een bekend en vooral ook populair gebied voor fietsers. Er is een fietsroutenetwerk van duizenden kilometers. Door de verschillende knooppunten kunt u gemakkelijk uw fietstocht zo lang of kort maken als u zelf wilt. Vanuit uw vakantiewoning trekt u de omgeving in en ontdekt u Overijssel.

{{popular-geolocations}}

Bezienswaardigheden in Overijssel

Geniet van uw welverdiende vakantie in een vakantiewoning in Overijssel. Breng tijdens uw verblijf in Overijssel ook eens een bezoek aan:

  • Stedelijk museum Zwolle: Als u benieuwd bent naar de cultuurhistorie van Zwolle dan kunt u terecht in het Stedelijk museum van Zwolle. Er is een oud en een nieuw gedeelte. In het oude gedeelte, het Drostenhuis, is een vaste tentoonstelling aanwezig en in het nieuwe gedeelte worden er wisselende tentoonstellingen gehouden.
  • Attractiepark Slagharen: In Attractiepark Slagharen zijn er meer dan 40 verschillende attracties voor jong en oud. U heeft er de mogelijkheid om op het park te overnachten zodat u vanuit uw vakantiewoning direct weer kan genieten van de vele attracties op het park.
{{result.value.reviews.average | number: 1}}
  • {{result.value.persons}}
  • {{result.value.bedrooms}}

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.