1 vakantiehuis gevonden

Uw selectie

-
-
-
-
-
-

Sorteer op

9,6
  • 4
  • 2
Lang Weekend vanaf € 1.820

Vakantiehuis Amsterdam? Wij verhuren: 1 vakantiehuizen

Een vakantiehuis huren in Amsterdam! Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en tevens de grootste stad van het land. De stad heeft veel te bieden, dus u zult zich hier zeker vermaken. Veel toeristen bezoeken Amsterdam vanwege de vele musea, maar ook omdat u er heerlijk kunt winkelen.

De vakantiehuizen die te huur aangeboden worden in Amsterdam betreffen vaak een bed & breakfast. Dat is gemakkelijk want u kunt na het ontbijt op pad om de stad te verkennen. Maar u kunt er ook een appartement huren of zelfs op een boot verblijven. In een stad als Amsterdam hoeft u zich in ieder geval niet te vervelen, want er is altijd van alles te doen.

Bezienswaardigheden in Amsterdam

Er zijn echt enorm veel bezienswaardigheden in Amsterdam, die u vanuit uw gehuurde appartement of vakantiewoning zou kunnen bezoeken. Hieronder slechts een kleine greep uit deze reeks bezienswaardigheden:

  • Madame Tussauds: Madame Tussauds is iets bijzonders dat u echt gezien moet hebben als u in Amsterdam verblijft. Er zijn namelijk allemaal beelden te zien van bekende Nederlanders, leden van de Koninklijke familie, bekende muzikanten, wereldleiders, sterren uit Hollywood, culturele beelden en sporters. De meeste beelden lijken net echt! U kunt met sommige beelden zelfs op de foto.
  • Rijksmuseum: Het Rijksmuseum is met meer dan 1 miljoen voorwerpen het grootste en tevens ook het belangrijkste museum dat Nederland heeft. En dit museum staat dus in Amsterdam. U vindt er onder meer schilderijen van Rembrandt, Jan Steen, Johannes Vermeer en Frans Hals. U ziet er Delfts Blauwe voorwerpen en bijvoorbeeld ook twee prachtige poppenhuizen!