{{'vakantiehuis' | i18next:{count:stats.total} }}


Noord-Brabant is gelegen in het zuiden van Nederland en grenst aan Zeeland, Zuid-Holland, Gelderland, Limburg en België. De hoofdstad van deze provincie is 's-Hertogenbosch. Het is een bosrijke provincie met verschillende nationale parken. Daarnaast heeft Noord-Brabant enkele grote bekende steden zoals Roosendaal, Breda, Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

De vakantiehuizen liggen verspreid in Noord Brabant in onder andere Oosterhout, Baarle-Nassau, Bergen op Zoom, Chaam, Herpen, Hoogerheide, Mierlo, Oost West en Middelbeers en Someren. Veel vakantiewoningen beschikken over kindermeubilair, een barbeque en een zwembad.

Bekende gebieden in Noord-Brabant

De Biesbosch (Biesbos) is een bekend natuurgebied in Noord-Brabant en Zuid-Holland. Het gebied ligt tussen de rivieren Boven-Merwede en Amer en wordt doorsneden door de kunstmatige rivier de Nieuwe Merwede. De Biesbosch zijn eigenlijk een aantal riviereilanden en het is een beschermd natuurgebied. Vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in dit gebied aangezien vele vogels de Biesbosch al thuisbasis hebben.

{{popular-geolocations}}

Bezienswaardigheden in Noord-Brabant

In het "Brabantse land" is er van alles te beleven. Huur er eens een vakantiewoning en bezoek een pretpark, dierentuin, skihal of bijvoorbeeld:

  • Beekse Bergen: De Beekse Bergen bestaat eigenlijk uit drie onderdelen: een Safaripark, Speelland en een vakantiepark. Het Safaripark is het bekendste waarschijnlijk. U kunt er een wandel-, bus-, boot-, of autosafari maken waarbij u olifanten, luipaarden, leeuwen, giraffen, zebra's en nog veel meer dieren zult zien. Een bezoek aan Speelland kunt u natuurlijk combineren met uw bezoek aan het Safaripark.
  • Begijnhof Breda: Het Begijnhof in Breda straalt rust uit. U bent er vlakbij de drukke stad, maar hier heerst de rust. Het is een verzameling van individuele woningen en begijnen. Er zijn 31 woningen die momenteel bewoond worden door alleenstaande vrouwen. Er is een pastorie, een zaal, een kruidentuin, een kerk en een museum aanwezig.
{{result.value.reviews.average | number: 1}}
  • {{result.value.persons}}
  • {{result.value.bedrooms}}

Helaas, geen vakantiehuizen gevonden.

Met de door u opgegeven selectiecriteria hebben wij geen bijpassende vakantiehuizen gevonden. Pas uw selectiecriteria aan de linkerkant aan, zodat wij u wel een passend aanbod kunnen tonen.